Dakwerken Hendrickx ontwikkelde zich tot een specialist in de aanleg, renovatie en herstellingen van platte daken. Voor een lange levensduur van uw plat dak gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen die we vakkundig aanbrengen. U mag bovendien rekenen op deskundig advies voor de juiste materiaalkeuze:

  • Roofing: IKO

    Wij kiezen voor een kwaliteitsroofing met vaste korrel. Omdat deze roofing geen kleine deeltjes loslaat, is dit materiaal uitermate geschikt voor regenwaterrecuperatiesystemen. Wij werken uitsluitend met het kwaliteitsmerk IKO, waardoor onze roofings probleemloos minstens dertig jaar meegaan.

  • EPDM: Firestone

    Deze gewapende dakrubber heeft een levensduur van minstens 50 jaar. We brengen deze dakbedekking aan in één geheel, waardoor we volledig naadloos werken. De bedekking wordt verlijmd en ter plaatse gehouden met losliggend grind of een groendak. Dankzij de kimfixatie in de hoeken komt de dakbedekking nooit los. Wij plaatsen de EPDM-dakbedekking van Firestone.

Op www.energiesparen.be vindt u de subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen voor groendaken.

6% BTW én belastingsvoordelen

Vergeet bij renovatiewerken aan woningen die ouder zijn dan tien jaar niet dat wij werken aan 6% BTW. Bovendien kan u met het plaatsen van dakisolatie nog genieten van heel wat premies en fiscale voordelen.

Bel of mail ons voor een plaatsbezoek en prijsofferte

0479 75 17 70

Menu